Fashion

Alt fel de accesorii

27 martie 2018

Vă spuneam recent într-o postare că nu mai port accesorii aproape deloc de când sunt mămică. Recunosc că nici înainte nu aveam o pasiune pentru ele, dar purtam cu drag broşe. Ei bine, când ai copilași nu mai poți purta orice, mai ales dacă alegi să adormi bebelușii în sistem de purtare ergonomic sau pur și simplu în brațe (povestea vieții mele 💛). Aşa că am renunţat şi la broşe pentru a nu o zgâria pe Anna.

 

Dar recent am dat peste niște accesorii tare frumoase de la un brand numit Sasimo Accesories unde am găsit o mulțime de broșe minunate. Cele care mi-au atras atenția au fost aceste broșe ce pot fi atașate la gulerul unei cămăși sau la rochie.

 

 

 

Avantajul major pentru mine este că le pot purta fără să îmi fie teamă că le rănesc pe fete. Alt avantaj este că poți transforma o rochie, o poți accesoriza altfel decât cu un colier, sau o brosă tipică. O ținută banală devine elegantă, iar o cămasă simplă prinde viață. Un alt lucru foarte important e că poți obține mai ușor un look armonios aducând una din culorile fustei sau a pantalonilor la baza gâtului. De asemenea, poți opta pentru o ținută all-black și o broșă în nuanța preferată, sau să faci o combinație în trend, purtând pantofi roșii și broșă fuchsia. Posibilitățile sunt nelimitate.

 

Și pentru că apreciez timpul pe care îl petreceți citind blog-ul, toate mesajele și susținerea voastră, vreau să vă răsplătesc cel puțin o dată pe lună oferind într-un concurs un articol preferat. Astfel susțin și brand-urile naționale și locale, ceea ce-mi doresc enorm să fac. Așa că, dacă doriți să aveți posibilitatea de a participa la concursurile pe care le voi organiza lunar, abonați-vă la newsletter-ul blogului în partea dreaptă/de jos a paginii, sau pe pagina de Facebook unde vă și așteaptă concursul la care puteți câștiga această broșă roz, extrem de frumoasă.

 

Vă pregătesc lucuri din ce în ce mai frumoase și sper să ajung cumva mai aproape de voi prin astfel de gesturi. Mult succes tuturor!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply