Fashion

Rochii de primăvară

28 martie 2018

Trebuie să recunosc, aștept cu nerăbdare primăvara. Iubesc rochiile înflorate, cântul păsărilor și accesoriile pastel. 😊 Nimic nu se compară cu o plimbare în parc împreună cu familia, în timp ce port o rochie cu print floral și geanta roz pal de la Wild Inga.

Am o garderobă capsulă, așa că o pereche de balerini cu vârful ascuțit și o geantă roz pal sunt o necesitate. Aceștia sunt de la Zara, îi port de câțiva ani, și-au împlinit bine slujba, așa că mă gandesc să investesc în altă pereche în curând și să îi ofer mai departe pe aceștia.

 

Pantofii mei nude sunt cei pe care i-am purtat în ziua nunții și nu voi renunța niciodată la ei. Îmi reamintesc, de fiecare dată cu drag, de acea zi în care am purtat cea mai frumoasă rochie și am spus cel mai frumos Da!. Deci pantofii aceștia de la Musette au un loc special în inima mea.

De obicei îmi port părul într-un coc tipic pentru mămici, dar când am timp mai încerc variante rapide de pin-up, cum ar fi să îmi ondulez părul și să port o bandană. Uneori, când mă simt curajoasă, mai încerc și Victory rolls, acel breton rulat, dar mai multe despre acest subiect voi scrie în altă postare. 😊

Deci aveți aceeași geantă, aceeași încălțăminte, 3 rochii diferite. Singurul lucru care lipsește este vremea bună de afară.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Simona Nemtanu 30 martie 2018 at 6:56

  Hei cutie, ma bucur ca te-am descoperit!
  Kisses
  http://www.descude.com

  • Reply Amy Hozat 30 martie 2018 at 6:58

   Hello!
   Şi eu mă bucur că m-ai descoperit. 😁💛

  Leave a Reply