Fashion

Ținute de primăvară

27 martie 2018

Vreau să aduc puțină primăvară în viața voastră, un strop de vintage și o idee de minimalism. De când am devenit mama celor mai dulci prințese, s-au schimbat multe în garderoba mea. Am început să port mai multe ținute casual și mai puține tocuri înalte, încercând să rămân cât se poate de elegantă chiar și în sneakers (cu tot cu petele de lapte. #viatademama).

Vă las câteva idei care să vă inspire, dar nu uitați că nu sunt designer vestimentar, nici nu pretind că am prea mult talent în domeniu. Sunt doar o mamă tânără cu suflet bătrân care încearcă să arate decent, chiar dacă aleargă după copilașii ei.

 

1.Perechea potrivită de pantofi 👠

Am căutat mult timp o pereche de pantofi aurii. Mi-am dorit să găsesc perechea perfectă cu toc mic, care să aducă un plus de eleganță oricărei ținute. În felul acesta, pot trece de la o ținută de mers la cumpărături, la una de ieșit la cină foarte repede (nu că aș ieși prea des în oraș perioada asta… ). Și fiind aurii, se potrivesc aproape cu orice geantă din garderoba mea, ele având exclusiv detalii aurii.

 

 

 

 

 

2.Pantofi Oxford

Chiar dacă port blugi și doresc o încălțăminte comodă, aleg o pereche specială și atipică. De ce? Îmi place să am un element special, orice ținută aș purta. În acest fel, totul arată pus la punct, chiar dacă ținuta în sine este destul de banală. Less is more.

 

3. Orice, dar cu talie înaltă

Cred că e evident de ce. Arată mult mai elegant, păstrează totul la locul lui și oferă o formă mai frumoasă corpului. În plus, când ai copii, trebuie să te apleci mult. Optând pentru obiecte vestimentare cu talie înaltă, eviți situații pe care le-aș numi… neplăcute. 🙈

 

 

 

 

 

 

 

4. Carouri și carouri, carouri și dungi, dungi și flori, flori și carouri.

În ultimul timp iubesc să combin texturi și imprimeuri, mai mult decât să mă joc doar cu simple culori. Știu că la un moment dat pare simplu și plictisitor, dar din nou, o geantă interesantă sau perechea potrivită de pantofi poate scoate orice ținută din anonimat.

 

 

 

 

 

 

 

5. Cămașa masculină

Te-ai plictisit de hainele tale? Încearcă o cămașă masculină simplă. O cămașă albă arată minunat în combinație cu blugi, fuste, tocuri sau teneși, orice. Nu poți da greș și vei arăta întotdeauna fresh.

Am renunțat la accesorii, chiar și la broșele vintage pe care le iubesc. Am zgâriat-o pe micuța mea odată cu o broșă și m-am simțit tare vinovată. De-atunci sunt fără accesorii, sunt baby-friendly. 😁

 

Sper că v-au plăcut aceste mici idei. Următoarele postări vor fi pline de flori și de culoare, voi aduce tot mai multă primăvară pe ecranele voastre.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lidia Golban 3 aprilie 2018 at 7:20

    😍😍😍 biiig like !!! …😍

  • Leave a Reply