Fashion

Cea mai fină şi delicată rochie din lume…

20 July 2018

În ultimii ani nu am avut în garderobă nici măcar o singură rochie sau fustă maxi. Nu mi s-au părut practice sau atractive, nu mi s-au potrivit. Nu am purtat una nici măcar la evenimente speciale. Am optat întotdeauna pentru rochiile gen 5 o’click tea, până la jumătatea gambei, ca să-mi satisfac inima mea iubitoare de vintage. Dar asta s-a schimbat radical în momentul în care o doamnă foarte drăguță mi-a strecurat în cabina de probă această minunăție de rochie catifelată, cu trandafiri roșii de la Class Collection din Eliana mall în Brașov.

Probabil mulți dintre voi știți că abilitățile sociale nu sunt punctul forte al unei persoane melancolice și introvertite ca mine și deseori îmi amintesc lucrul acesta, mai ales de când meseria mă “obligă” să ies din zona mea de confort în ceea ce privește relațiile și interacțiunea cu specia umană (cu speciile de animale mă mai descurc).

Am să vă povestesc o situație amuzantă…

Acum câteva zile m-am plimbat prin mall pentru puțină relaxare și să vad ce a mai apărut nou. Am trecut prin fața magazinului Class Collection și am văzut zeci, dacă nu sute de rochii și modele superbe, cu imprimeuri atât de speciale! Am intrat timid, așa cum mi-e felul, și după ce mi-am clătit privirea cu niște rochii florale tip prințesă până la genunchi, cu talia marcată și foaaarte ample, am văzut o domnișoară ieșind din cabina de probă, purtând o astfel rochie. Era superbă. Avea un material fin care cădea perfect și când pășea, imprimeul parcă prindea viață. Din altă cabină a mai ieșit o domnișoară cu o rochie crem structurată, cu umerii căzuți și fusta conică. Și analizând eu rochiile acestea două, m-am observat în colțul oglinzii, stând cu gura deschisă, fără să clipesc, la inconfortabila distanță de 3 metri de cele două domnișoare. Mi-am cerut iertare că m-am holbat timp de 10 minute maxim, sper eu, la ele, și am ieșit din magazin cu pași mărunți. Dar pentru că îmi doream și eu să probez câteva rochii, m-am întors după jumătate de oră, în speranța că victimele invadării spațiului personal au ieșit din magazin până atunci și nu au depus plângere.

V-am spus, oare, că persoanele melancolice și dramatizează foarte mult? 😂

Am ales câteva rochii împreună cu doamna vânzătoare care a fost foarte drăguță să mă ajute, apoi am intrat în cabină. În timp ce mă gândeam că ar trebui să îmi caut haine la secțiunea pentru copii sau ar trebui să îmi pun mai multă maioneză pe sandwich ca să mă îngraș puțin, cineva mi-a strecurat această rochie în cabină. Și când am luat-o în mână m-am îndrăgostit… Vai, cât de fină poate fi! Aveam impresia că sunt învăluită de petalele trandafirilor de pe imprimeul ei.

Și după ce m-am plimbat puțin prin oraș cu ea am realizat ce am pierdut până acum, neputând rochii lungi și fluide. Orice femeie trebuie să aibă o rochie lungă în garderobă, nu contează dacă are un eveniment special în program sau nu. Aşa că, dacă plănuiţi să mergeți la mare pe plajă, la o nuntă sau doar la o plimbare în parc, treceți pe la Class Collection din Eliana mall pentru a vă achiziționa și voi cele mai fine și delicate rochii din lume, potrivite pentru orice ocazie.

Pentru localizare, program și contact:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Simion Andreea Marina 30 July 2018 at 6:42

    Ce superba e si rochia si tu …chiar arata cea mai fina si delicata rochie.

  • Leave a Reply