Fashion

Cu flori în păr & fără papuci…

7 May 2018

Când eram mică obișnuiam să îmi împletesc flori în păr și să alerg desculță pe iarbă. Urcam în cireşul înflorit din spatele grădinii și stăteam întinsă pe o creangă, uitându-mă la cerul albastru printre miile de floricele albe, în timp ce albinele bâzâiau în jurul meu. Oh, ce minunate erau primăverile în copilărie!

Această ținută îmi trezește astfel de amintiri, motiv pentru care o port cu drag, simțind din nou libertatea și bucuria care mă inundau odinioară. Uneori am nevoie ca hainele pe care le port să facă mai mult decât să mă acopere… Și nu e vorba de vanitate și nici de caracter superficial. Am haine puține, dar care îmi aduc satisfacție și cu ajutorul carora reușesc să mă transpun în altă lume (și o mamă are nevoie și de asta uneori😁). De asemenea, mă ajută foarte mult ca în zilele grele, pe care orice adult le întâlneşte de altfel, să îmi aduc aminte de lucrurile cu adevarat importante: pacea, bucuria, multumirea, chiar și inocența pe care o văd în copilașii mei acum. În cireşul din grădină am primit raspuns la multe întrebări și neavând timp să meditez cu orele ca în tinerețe, uit că deja am ajuns la anumite concluzii cândva și că acele concluzii și răspunsuri mă pot scuti acum de încărcături emoționale inutile.

Asta face o simplă fustă făcută la comandă, o cămașă cu mâneci bufante de la H&M, o broşă și o coroniță cu flori, ambele de la Sasimo Accessories. Coronița poate fi modelată în orice formă, eu am folosit-o aici ca să îmi adun părul ondulat și a durat maxim 5 minute. Astfel de accesorii mă ajută să arăt prezentabil chiar și la un eveniment, poate o nuntă, și nu am timp să-mi aranjez părul.

Pe pagina de Facebook organizez în fiecare lună cel puțin un Giveaway, iar pentru luna Mai ofer două broșe și un astfel de accesoriu de păr. Giveaway-ul e valabil până joi, 10.05, așa că încă puteți participa, dacă vă plac astfel de accesorii.

Vă aștept cu drag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply