Fashion

Femeie de succes în pantaloni scurți?

12 July 2018

E greu pentru unele persoane, dar mai ales pentru femei, să se îmbrace prezentabil în plină vară la locul de muncă. Cu toate că nici pentru bărbați nu e ușor. Îl văd pe soțul meu care, chiar dacă la cabinet își schimbă imediat ținuta, nu își permite să meargă până acolo în pantaloni scurți. Nu e scrisă nicăieri o lege care să interzică purtarea pantalonilor scurți, dar e decizia pe care el a luat-o, din respect pentru pacienții săi, lucru pe care îl apreciez. Nu apreciez că nu poartă pantaloni scurți, nu m-ar deranja deloc nici dacă ar face asta, apreciez motivația lui.

 

Cu toate astea, o doamnă foarte drăguță m-a întrebat cum ar putea integra pantalonii scurți în ținute office, ținând cont de faptul că mediul în care lucrează îi permite asta, dacă păstrează o imagine elegantă. Primul meu gând a fost “Pantaloni scurți? Office? Elegant? Hmm, o adevărată provocare…” dar evident, îmi plac provocările și am început să caut soluții.

În primul rând, nu a fost ușor să găsesc o pereche de pantaloni până la genunchi, cu o anumită structură atipică, care să îmi permită să port o cămașă. Dar la un moment dat am dat peste această pereche în carouri de la Zara, care e și la reducere acum (Spor la cumpărături). Cămașa e luată la pachet din același magazin, pentru că sunt mămică și nu îmi permit să pierd prea mult timp în magazine. Pardon, sunt femeie de afaceri și vroiam să apuc să citesc revista Forbes înainte de prima ședință azi 😁 Lăsând gluma la o parte, recomand revista Forbes pentru cei care nu vor să citească articole interesante de pe telefon în timp ce își beau cafeaua. Mă gândesc să merg în localul meu preferat lunar cu revista Forbes, pentru puțină liniște și de ce nu, ceva informaţii noi din lumea afacerilor.

Apropo de localul preferat, cred că e evident de ce iubesc locul acesta. E vorba de Pardon din Sibiu. Designul retro, cărțile bune și ciocolata caldă cu nucă sunt câteva din lucrurile care mă motivează să nu merg niciodată în altă cafenea. Aici mă simt ca acasă.

Revenind la ținută, o broşă la baza gâtului mi se pare mult mai potrivită la birou decât alte accesorii gen pandative sau brățări; depinde și de personalitate, desigur. A mea este de la Sassimo Accessories. Pantofii aurii de la Musette îi cunoașteți, pur și simplu merg la orice și sunt extrem de comozi. Încă îi recomand cu drag și cred că îi găsiți și pe ei la reducere acum.

Acestea fiind spuse, vă recomand să vă îmbrăcați în primul rând așa cum vă simțit bine și cum vă permite locul de muncă, desigur. Și da, cred că și pantalonii scurți pot fi integrați frumos, elegant și modest în viața de zi cu zi, la birou.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply