Fashion

Fuchsia & carouri

2 April 2018

Ai purta o haină aparent ponosită, doar pentru a pune un accent pe un obiect special? Eu da. De ce? Pentru că este o modalitate mai subtilă de a scoate alt obiect în evidență decât o ţinută all-black, de exemplu, și o geantă colorată.

Să spunem că avem în față două perechi de pantofi, ambele negre. Tocul de aceeaşi dimensiune, vârful ascuțit, dar unii sunt simpli din piele, iar ceilalți sunt un lac strălucitor și au și o fundiţă în față. Cred că marea majoritate ar prefera a doua variantă pentru simplul motiv că pare mai interesantă. Această greșeală o facem de cele mai multe ori când mergem la cumpărături și cumpărăm doar lucruri care par mai interesante decât celelalte. Dar nu vizualizăm dulapul de acasă care e plin de obiecte vestimentare pe care nu le putem potrivi între ele pentru că au nevoie de acel element simplu la care nu ne uităm niciodată în magazin.

 

Același lucru îl pot spune despre acest sacou în carouri pe care îl vedem în orice magazin, dar mai puțin pe stradă. Obișnuisem și eu în “tinereţe” să mă feresc de lucruri aparent banale și apăream în mijlocul verii ca o amintire tristă a bradului de Crăciun. Dar sper că nu mai este cazul și vreau să vă încurajez și pe voi să vizualizați puțin garderoba, pentru a nu ajunge în cazul tinereţii mele.

Ținuta aceasta este alcătuită, evident, în jurul acestei genţi Wild Inga, o geantă extraordinar de frumoasă, încăpătoare și versatilă, iar culoarea ei este o nuanță de fuchsia pe care nu o vezi peste tot, este o nuanță foarte elegantă. Sacoul meu în carouri de la H&M este baza perfectă pentru a scoate în evidență culoarea frumoasă a genţii, la fel și bluza elegantă de la Poema. Pantofii Masimo Dutti i-aţi văzut în colecția de pantofi pentru primăvară și funcționează foarte bine în această ținută casual, cu accente retro.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply