Fashion

Încă puțină nostalgie cu o altă pălărie…

20 April 2018

Oh, cât iubesc o primăvară călduroasă! Probabil la fel de mult ca pe această pălărie pillbox cu detalii fine asemenea unor frunze. Fără pene sau voaletă. O pălărie ușor de purtat chiar și cu ținute mai casual.

O ţinută actuală poate fi scoasă din zona ei printr-un simplu element vintage, cum e această pălărie extrem de frumoasă și comodă. O puteţi găsi la Magazinul de pălării, împreună cu zeci de alte modele în toate stilurile posibile, perfecte pentru orice anotimp.

Rochia mea este marca Poema, o rochie foarte fină, romantică și delicată dar foarte comodă. Am asortat niște saboţi eleganți de la Musette pe care încă îi puteți găsi în magazin. Îmi place să port mai multe imprimeuri, mai ales că aleg o accesorizare minimă.

Dacă mixul de imprimeuri nu e în zona ta de confort dar îţi dorești să experimentezi, poți începe cu pași mărunți cu un mix de imprimeuri în carouri, sau carouri cu dungi. E puțin probabil să dai greș. Flori cu dungi este iar un mix ușor de obținut și poate rezulta o ținută aparte pentru o cină în oraș sau un eveniment special.

Geanta tip cufăr este de la Zara şi e mai încăpătoare decât pare. Îmi incape atât sticla de apă a Emmei, cât și eventuale “comori” descoperite de ea pe drum, cum ar fi pietre, frunze sau pene foarte speciale pe care trebuie să le ducem acasă pentru analizat. #viaţademamă . Recunosc, îmi și place să găsesc amprenta ei peste tot, îmi trece dorul mai ușor când nu e lângă mine.

Promit că e ultima palarie burgundy pe care o prezint. Am vrut să vă arăt mai multe variațiuni pe aceeași temă, să vă duc în mai multe zone, în speranța că vă surâde ideea de a purta o pălărie într-o zi sau apreciaţi măcar cât de versatilă e. Dacă nu am reușit să vă conving de lucrul acesta, rămâneți prin preajmă pentru că nu mă las. În săptămânile care urmează am pregătit colaborări minunate și ținute unice care să vă inspire.

Distracția abia începe!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply