Fashion

Lookbook toamnă – part 2 – rochii vintage

22 November 2019

În ultimă perioadă am ales să cumpăr haine vintage, cu adevărat vintage, din anii 60′-70′ pentru că sunt croite altfel, materialele sunt de altă calitate și evident, e foarte posibil să fie exemplare unice. Dar motivul principal pentru care iubesc să fac asta este că nu m-am născut în epoca potrivită oricum, sunt de modă veche în toate privințele, de la decorul casei și hainele pe care le port, la personalitate și îmi doresc să cred că și în privința manierelor nu mă încadrez în zilele noastre. Cel puțin încerc și investesc în asta în fiecare zi. Poate alții consideră o pierdere de vreme să zâmbească femeii care mătură strada sau să întrețină o discuție cu doamna care scanează sticla de lapte. Dar sunt mici lucruri pe care îmi place să le fac, ca să las în urmă zâmbete când îmi întorc spatele și îmi continui drumul. Cum spunea Jean-Jacques Rousseau, adevărata polițele constă în a arăta bunăvoință oamenilor. Dar oh, am mult de lucrat în privința capacităților mele sociale, am crescut în vârful copacilor și înconjurată de note muzicale, am interacționat mai mult cu partiturile și cărțile mele decât cu prietenele mele și mi-e greu să exprim aprecierea pentru cei din jur, fără vioara mea în mână. Sunt definiția mergătoare unui om introvertit. Dar în același timp, nu regret o secundă preocupările mele din copilărie care m-au șlefuit în persoana care sunt acum, chiar dacă greșesc de multe ori față de cei din jur, de prea multe ori, prin lipsa cuvintelor mele. Am multe de învățat, sunt ca un copilaș de 3 ani, în prima zi la grădiniță, încercând să-și facă prieteni. 😅

Dar în privința hainelor vintage, încă nu am greșit. 😁 Tot ce-am achiziționat a fost o investiție bună, de folos și tare pe gustul meu. Draga mea prietenă Sarah, fotograf profesionist, stabilit în Viena, mi-a făcut aceste poze splendide, care merită momentul lor în acest articol, fără cuvinte.

Pe Sarah o găsiți aici la Sarah Bel Photography iar rochiile sunt de la Venus Vintage Store și ultima, cu imprimeu, de la Vintage Delight Office, ambele boutique-uri fiind ușor de găsit pe Instagram.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply