Fashion

Ţinută elegantă & romantică în minunatul hotel Hilton

25 April 2018

Te pregătești pentru un eveniment special? Urmează să participi la o nuntă sau o petrecere în grădină? Dacă îți dorești ceva clasic, romantic, delicat, am ținuta perfectă pentru tine.

Rochia mea e făcută într-un atelier acum ceva vreme și cred că o voi reface în această vară, dar cu un material mai casual și fluid. Este foarte comodă și lungimea aceasta tip “5 o’clock tea” e preferata mea. Iar când am văzut această pălărie în Magazinul de pălării, am știut că aparține acestei rochii. Pantofii aurii sunt de la Musette și sunt un must-have! Mă bucur că îi am în garderobă, se potrivesc aproape la orice, având un toc mai mic decât clasicii stiletto.

Colivia? Ce-i cu ea? Ei bine, o port ca să nu uit că sunt și eu o pasăre liberă, care are un scop și o destinație, o pasăre care nu trebuie să se țină singură și de bună voie în captivitate. Lăsând gluma și metafora la o parte, ador aceasta poșetă/colivie de la Asos. Căutam de ceva vreme o poșetă de ocazie, care să nu fie tipicul plic, dar care să completeze frumos orice rochie romantică de ocazie. Și am găsit-o. Este mult mai încăpătoare decât pare, vă promit. Sticla de apă a Emmei încape linistită (ea fiind obiectul cel mai voluminos din poșeta mea 😅). Efectul ei e de poveste, e lucrul care poate face din orice rochie simplă, una memorabilă.

Mulțumesc hotelului Hilton din Sibiu pentru găzduire! Aici a avut loc nunta noastră acum 4 ani și sunt legată emoțional de această locație, probabil și pentru că am fost tratați extraordinar aici și oamenii sunt de un profesionalism rar întâlnit. Dacă ar fi să mă întorc în timp, nu aș schimba nimic. Poate doar aș aprecia și mai mult serviciile și confortul oferit de hotelul Hilton. Cu siguranță și nunta de aur o vom sărbători tot aici.

Mulțumesc din nou, hotel Hilton, am retrăit niște amintiri minunate azi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply