Fashion

Ţinută vintage – ocazii speciale

13 April 2018

Pentru că începe un nou sezon al nunților şi al evenimentelor speciale, m-am hotărât să propun câteva ținute elegante care, desigur, să includă și câte o pălărie.

 

 

 

Cred că toate femeile s-au aflat, măcar o dată, în situația de a căuta la nesfârșit o rochie elegantă, comodă, care să se așeze bine, dar au sfârșit prin a cumpăra ceva “care să meargă”, nefiind sigure de investiția făcută. Ei bine, am o soluție foarte simplă și mult mai ieftină pentru voi: o croitoreasă pricepută. Poate vă gândiți că vă ia prea mult timp, dar vă promit că sunt mult mai numeroase orele petrecute alergând prin mall, decât cele în care îi explici doamnei exact ce îți dorești.

 

 

 

 

 

Rochia mea de inspirație vintage are aproape 4 ani de viață. A fost rochia pe care am purtat-o la cununie, aşa că era clar că va fi prima în lista țintelor de ocazie. Mă leagă de ea multe amintiri extraordinare, pe lângă ziua în care am devenit soție cu acte în regulă. După atâta timp arată impecabil și asta, în primul rând, pentru că am apelat la o croitoreasă dragă mie, pe care o voi revedea curând, tot cu scopul de a vă propune vouă și alte ținute, sper eu, interesante.

Pălăria. Oh, aș dormi cu pălăria aceasta pe care și voi o puteți găsi oricând la Magazinul de pălării. Este atât de comodă, poate ascunde chiar și un coc nereușit ( ceea ce mie personal mi se întâmplă des, mai ales când o am pe Anna în brațe și pe Emma legată de piciorul meu). O recomand cu încredere pentru orice ținută specială!

 

Florile sunt de la cea mai bună florărie din oraș City Flowers by Ioana. În spatele florilor perfect alese sunt niște oameni extraordinar de talentați care pot transforma orice zi banală în una specială, și a căror aranjamente rezistă ani de zile, fiind foarte frumoase și uscate. Ei sunt artiștii mei preferați. M-au surprins și m-au uimit întotdeauna, pur și simplu sunt minunați.

 

 

 

 

 

 

 

Așa că, dacă doriți să aflați mai multe soluții simple pentru a deține o garderobă capsulă pe care să o îndrăgiți și să vă satisfacă din toate punctele de vedere, de la financiar la vizual, și care să conțină piese vestimentare potrivite pentru orice ocazie, sau doar să vă bucurați (sper eu) de un strop de nostalgie, rămâneți pe aproape. Și nu uitați, în viaţă e important să ducem repede mâna la pălărie și încet la buzunar. Investiți inteligent!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stephanie 14 April 2018 at 23:53

    You look beautiful, Amy! 😘

  • Reply Bety 18 April 2018 at 9:31

    Frumoasa mea fiica <3. Te iubesc!

  • Leave a Reply