Fashion

Ținute pentru el și ea – You & Me, Eliana mall

26 September 2018

Vă aduceți aminte rochia de la You & Me fashion pe care am purtat-o de ziua Emmei aici? Ei bine, acum s-a deschis magazinul You & Me for him în Eliana mall și am avut ocazia de a alege împreună cu soțul meu câte o ținută, fiecare din magazinul care îi este destinat.

Nu am fost niciodată genul de persoană care să țină morțiș ca toată familia să se îmbrace în același haine sau culori la evenimente speciale. Sinceră să fiu, îmi place mult mai mult ca hainele noastre să se completeze din punct de vedere cromatic (ceea ce se întâmplă oricum) decât să purtăm lucruri care arată “puse cu mâna”, în afara confortului și a stilului personal, doar pentru a demonstra unitate. Nu spun că e rău nici așa, e vorba doar de gusturi și personalitate.

Soțul meu își alege singur hainele, nu are nevoie de ajutor și am încredere totală în alegerile pe care le face. Dar lucrurile nu stăteau la fel cu ceva timp în urmă. 😊 Acum câțiva ani, când preocuparea lui era terminarea studiilor și acumularea experienței în domeniul său, se îmbrăca mult mai sport, tineresc, uneori prea tineresc pentru anumite situații sau locații. Și e absolut normal, cine se uită la ce purta acum 10 ani și nu își acoperă fața de rușine? Nimeni. Mai ales în generația noastră 🙆. Și când i-am sugerat să încerce și altceva, mai clasic, confortabil și potrivit vârstei, i-am sugerat să facă și un exercițiu: să meargă într-un anumit loc de două ori: o dată îmbrăcat în pantofi sport gri cu șireturi albe, blugi negri și tricou verde cu graffiti și a doua oară în niște pantaloni la alegerea lui, o cămașă albă, și o curea asortată la pantofii maro. Ce credeți că s-a întâmplat? A fost tratat și s-a simțit altfel în același loc, doar pentru că a schimbat ținuta? Absolut. Și nu e vorba de vanitate sau snobism, e vorba de respectul pe care îl ai pentru tine și meseria pe care o practici și e vorba de ce îți place și în ce te simți bine. Dar foarte important, un lucru de care uităm foarte des, e vorba și de respectul pentru ceilalți. Să te îmbraci corect și frumos este și un act major prin care ne arătăm poziția și atitudinea față de oamenii cu care interacționăm.

Dacă mergem la un interviu în șlapi și un tricou purtat 3 zile la rând, e foarte puțin probabil să dăm impresia că există loc de respect, maturitate și inteligență în persoana noastră. Iar dacă ești medic, s-ar putea ca încrederea pacienților tăi să scadă în momentul în care te văd cu maieu și lanț de aur la gât în timpul liber (exemplele nu au legătură cu realitatea 😅).

Ei bine, soțul meu a învățat din proprie experiență că gusturile nu se discută, se educă. Așa că a citit, s-a document și în final și-a creat propriul stil și și-a transformat garderoba ținând cont de niște principii general valabile.

Așa că, în momentul în care a fost de acord cu alegerea unei ținute smart casual din noul magazin de haine pentru bărbați You & Me for him, din Eliana mall în Brașov, am știut că va face alegeri foarte bune. Am fost și mai convinsă de lucrul acesta în momentul în care am văzut produsele din magazin. Nu ai cum să dai greș cu o ținută 100% You & Me, mai ales că hainele sunt așezate în funcție de cromatică și stil, în ambele magazine. E atât de simplu să găsești ce-ți place și ce ți se potrivește, fie că ești bărbat sau femeie.

Vă plac ținutele noastre? Ce spuneți de alegerile făcute de soțul meu? Eu cred că a făcut o treabă excelentă. 😊

Pentru mai multe detalii despre noul magazin de haine pentru bărbați You & Me for him, și unde îl găsiți 👉 Eliana mall

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply