Fashion

Toca (pillbox) cu voaletă

29 March 2018

Cred că nu sunt singura femeie care a căutat la un moment dat o pălărie frumoasă, care să i se potrivească, dar a sfârsit prin a tot proba pălăriile din magazinele mari, pe care toată lumea le are și nu sunt neapărat potrivite stilului său.

De fiecare dată când mă gândeam la o pălărie, îmi aduceam aminte cu drag de acea pălărie pillbox pe jumătate de cap din anii 60′, pălăria-halou tipic anilor 50′, dar nu am văzut niciodată pe cineva care să mai poarte o pălărie vintage autentică, sau măcar de inspirație.

Aşa că, mi-am luat inima în dinți și după un scurt research pe google, am gasit în Magazinul de pălării zeci de pălării de inspirație vintage aflate chiar în orașul meu. Modelele sunt absolut superbe, am ales cu greu doar câteva pălării și după prima purtare m-am îndrăgostit iremediabil de ele.

Mi-am propus să redau viață acestor pălării clasice. Voi căuta cât mai multe variante de a purta o tocă, inclusiv în ținute smart-casual actuale. Voi propune multe modele de pălării, din perioade de mult apuse și voi face tot posibilul să propun totodată ținute purtabile, cum este și aceasta, formată dintr-o rochie Zara în carouri și cu pantofi  burgundy asortaţi. Nimic mai simplu și elegant.

Bucuria mea cea mai mare este că aduc un zâmbet pe fața celor surprinși de alegerea mea în ceea ce privește accesoriul de pe cap. Este un zâmbet sincer, uneori nostalgic, mai ales din partea celor trecuți de vârsta tinereții. Nu redau viață doar pălăriilor, redau viață amintirilor de mult apuse.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply