Fashion Un Decembrie cu stil

Un Decembrie cu stil | partea 2 | Raxela – încălțăminte cu design unic

14 December 2018

Cei dragi ai mei cunosc pasiunea mea pentru genți și pantofi. Mai mult pantofi. A început din copilărie când îmi personalizam papucii banali sau îmi cumpăram aceeași pereche de balerini în 3 culori când găseam o pereche exact așa cum mi-o imaginam. Și asta era și este o mare provocare: să găsesc o haină sau o pereche de pantofi exact cum visez și îmi imaginez. Și dacă nu seamănă măcar cu ce-am eu în minte, nici nu iau în considerare. Viața e mult mai frumoasă când ești înconjurat de lucruri care îți plac, cu adevărat! Un lucru, ca să nu fie banal, nu trebuie neapărat să fie încărcat, sau opulent. Trebuie să fie unic, potrivit stilului tău, comod și de calitate. Pentru mine contează și de unde provine un lucru și deja știți cât de mult apreciez și iubesc brandurile românești serioase. Raxela e unul din ele și sunt extrem de bucuroasă că l-am descoperit.

Producător de încălțăminte din piele naturală de cea mai bună calitate, Raxela aduce pe piața românească pantofi cu design unic încă din anul 1993! Îi găsiți în Eliana mall din Brașov și multe alte orașe din țară. În magazinul lor găsiți și multe alte branduri de pantofi cunoscute, atât pentru femei cât și pentru bărbați, dar după câteva vizite în magazin, descoperind brandul și analizând produsele, mi-am dat seama că pot diferenția foarte ușor încălțămintea Raxela de celelalte branduri pentru că fiecare pereche e specială în felul ei și are acel ceva, amprenta producătorului. Fiecare detaliu și nuanță sunt atent alese, să nu fie nici prea mult, nici prea puțin, încălțămintea perfectă pentru a atrage atenția într-un mod subtil și plăcut, pentru a da caracter oricărei ținute.

Două modele m-au cucerit pe mine iremediabil. Primul este o pereche de sandale negre din piele, desigur, cu pene naturale. Cum am intrat în magazin și le-am văzut a fost dragoste la prima vedere. Inspirate din anii 20′, sandalele cu pene sunt perfecte pentru un eveniment special, pentru o ținută de seară, poate chiar în stilul vintage, gatsby… Îmi imaginez o ținută de Revelion compusă dintr-o rochie lungă gri din satin, fluidă, sandalele negre cu pene, niște bucle retro prinse într-un bob fals și un ruj roșu. Atât. Și garantez că o ținută simplă nu are nevoie un car de accesorii, de sclipici sau machiaj încărcat pentru a te face să te simți frumoasă și specială. Perechea potrivită de pantofi este tot ce ai nevoie pentru a arăta și a te simți extraordinar. Cineva spunea “Dă-i unei femei perechea potrivită de pantofi și va putea cuceri lumea.”

Al doilea model este cel a unor botine cu un design unic. Când le-am văzut în vitrină m-am gândit că nu arată prea bine pe picior și că ai nevoie de un anumit tip de rochie pentru ele, fiind greu de asortat. Dar pentru că îmi place încălțămintea diferită, unică, ieșită din comun, evident le-am încălțat. Primul lucru pe care l-am observat apoi a fost cât de comode sunt! Tocul gros, nu foarte înalt și faptul că urcă până pe gleznă, sunt lucruri care le aduc în topul celor mai comozi papuci încălțați de mine vreodată. Le-am purtat constant de când m-am întors din Brașov. Al doilea lucru observat a fost cât de frumos se așează pe picior! Îmi lungesc picioarele, nu taie vizual glezna și nu o îngroașă, și merg inclusiv cu pantaloni și fuste de orice lungime. Cine le-a gândit are parte de toată aprecierea și respectul meu. Cum sunt tot timpul cu Anna în brațe, e dificil să mă încalț. Dar botinele acestea le am în picioare într-o secundă și sunt gata să cuceresc lumea, cum spuneam mai devreme.

Acestea fiind spuse, vă mai las poze și cu alte modele frumoase care mi-au atras atenția, dar vă încurajez să mergeți la fața locului pentru a vedea zeci de alte modele splendide, pe gustul oricărei persoane. În plus, fiind magazinul producătorului, prețurile sunt foarte avantajoase!

Aștept să îmi spuneți care e modelul vostru preferat. Eu rămân ferm pe poziție în privința sandalelor cu pene 😍.

Pentru locație, contact și program:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply