Fashion Un Decembrie cu stil

Un Decembrie cu stil | partea 4 | Luxury – Revelionul lui Gatsby

28 December 2018

Când mă gândesc la Revelion, mă gândesc la Gatsby (ca și reper stilistic, nu ca persoană, pentru că știm cu toții cine a fost și nu vrem să scoatem în evidență persoana lui). Și ca să ne amintim puțin ce reprezintă:

Perioada anilor 20, imediat după Primul Război Mondial, când Statele Unite au experimentat un boom uriaș din punct de vedere economic și nu numai, când femeile și-au câștigat dreptul la vot, când au început petrecerile private, seratele bogătașilor la care muzica Jazz era centrul întâlnirilor, minoritățile fiind privite cu alți ochi (în sfârșit…), printre care și negrii care erau regii jazzului, atunci și pentru totdeauna. Jazzul contemporan nu se compară cu ce a fost atunci… Louis Armstrong, Fats Waller, The New Orleans Rhythm Kings, Richard M. Jones, Bessie Smith… Jazzul adevărat nu mai este. Dar aș fi vrut să trăiesc în acea perioadă în care la fiecare colț de stradă auzeai o orchestră de jazz, cântând cum nu a avut voie în perioada războiului, oamenii profitând la maxim de libertate și bogăție, inclusiv din punct de vedere muzical, dar și stilistic.

Femeile purtau întotdeauna rochii, în general cu talia căzută, niciodată mai scurte de genunchi, colorate, uneori însoțite de bijuterii, dar întotdeauna purtate cu pantofi Mary Jane și pălărie. Dar ținutele pentru ocazii speciale erau absolut fabuloase! Rochiile își păstrau forma dreaptă și lungimea decentă, dar erau bogate în perle, franjuri, paiete, pene, erau opere de artă, ce mai… În general erau argintii, aurii, sau alte nuanțe pastelate cu pantofii Mary Jane asortați. Parul era aranjat în valuri, prins într-un bob fals și cu o bentiță accesorizată cu pene și paiete. Delicatețea era cheia, dar și “opulența decentă” dacă o putem numi așa. Cred că toată lumea e de acord că stilul Gatsby e perfect pentru Revelion.

Și cum putem aduce caracteristici ale stilului anilor 20 în actualitate pentru o ținută de Revelion comodă, extrem de frumoasă, unică și memorabilă? Simplu. Mergem la Eliana mall din Brașov. Mai exact, la magazinul Luxury de unde puteți achiziționa cele mai frumoase rochii, perfecte pentru o seară specială. Vrei catifea, paiete, dantelă, blănuri, accesorii, culori superbe, strălucire, totul la un preț bun? Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a arăta extraordinar.

Recomand cu cel mai mare drag să pășiți în magazinul Luxury, să probați măcar o rochie, sau o salopetă elegantă, să puneți pe umeri o haină de blană și să vedeți că e posibil să te simți comod și în același timp foarte frumoasă într-o ținută pentru Revelion.

De ce să te chinui să respiri sau să tragi de fustă în seara în care ar trebui să te bucuri alături de cei dragi? Eu cred că frumusețea adevărată e mai vizibilă însoțită de decență, nu invers, cu toate că decența e un lucru atât de relativ. Anii 20′ sunt dovada vie.

Nu fi ca toată lumea. Fii altfel! Fii tu! Luptă împotriva curentului și alege ceva altfel în ultima seară din an. Copiile nu vor străluci niciodată la fel de tare ca un original. Strălucește de Revelion cu Luxury. ✨

Pentru locație, contact și program:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply