Stil de viață

Camera copiilor – mobilă & jucării

19 July 2018

Iubim să petrecem timp afară, preferăm să vedem o buburuză în grădină, nu în carte și una din bucuriile mele, ca mamă, e să-mi văd copiii murdari, sănătoși și fericiți (mai mult Emma momentan, Anna iubește să se murdărească cu mâncare, cât de des și cât de mult). Dar desigur, sunt zile în care petrecem mai mult timp în casă pentru că mâncarea și treaba nu se fac singure nici la noi. Aşa că, adoptând anumite principii și activități recomandate în metodologia Montessori, încercăm (nu întotdeauna reușim) să le oferim fetelor un mediu liniștit și organizat unde se pot juca și pot învăța cum și ce doresc.

Am mai scris despre activitățile noastre aici și aici, dar acum aș vrea să vă arăt și niște piese extraordinar de frumoase și calitative, lucrate la noi în țară de artiști români adevărați, care ne ajută să ne bucurăm mult mai mult de timpul petrecut în casă.

  1. Biblioteca “Căsuța mea” este preferata fetelor. Confecționată din lemn masiv și foarte frumos finisată, poate fi folosită ca spațiu de depozitare pentru cărți, jucării, cutii cu activități, inclusiv ca și căsuță pentru păpuși. Este stabilă, dar ca orice piesă de mobilă din camera copiilor, o puteți prinde în perete cu cele două agățătoare incluse în pachet. Biblioteca o puteți gasi aici și vă puteți alege inclusiv culoarea preferată sau varianta natur.
  2. Seturile de tablouri nu au nevoie de prea multe explicații. Sunt frumoase, speciale și vin în zeci de modele potrivite pentru toate gusturile. Avantajul acestor seturi pe care le găsiți aici este că le puteți schimba între ele, puteți face diferite combinații ca cei mici să aibă întotdeauna ceva nou și interesant pe perete.
  3. Emma e fascinată de litere și cifre în ultima perioadă, așa că aceste puzzle-uri sunt perfecte pentru ea și o tin ocupată multă vreme. Piesele sunt îmbrăcate în fetru moale și colorat, ceea ce le face mai interesante și atractive pentru copii. Mai multe modele de puzzle-uri și activități educative, aici.
  4. Fototapetul floral ABC e perfect pe orice suprafață netedă și pentru orice fetiță care vrea să învețe alfabetul. Noi am ales să îl lipim pe ușă, astfel am mai creat un loc interesant pentru fete și am schimbat aspectul ponosit al ușii. Verificați dimensiuni și alte detalii aici.
  5. Harta Animalele lumii este tot un fototapet pe care l-am așezat deasupra cărților de “școală” ale Emmei. Placerea ei maximă e să îmi explice ea acum de ce pinguinii stau în Antarctica, iar lemurii în Madagascar. A învățat foarte repede și numele continentelor și locația lor repetând fiecare animal în parte din zona respectivă. Este minunat și foarte ușor de lipit. Are o textură mată, nu este lucios ca alte decorațiuni de perete pe care le găsești în toate magazinele. Îl puteți găsi și pe el aici.

Toate aceste produse noi le-am testat și ne-am bucurat de ele în ultimele săptămâni. Le recomand tuturor, fie că abordați educația tip Montessori sau nu. Mobilă de calitate și jucării de lemn educative sunt necesare în orice cameră pentru copii, iar la Decor pentru copii găsiți lucruri create aici, pe meleagurile noastre, de către oameni cu experiență și pasionați. Și mă bucur enorm că am ocazia să promovez branduri naționale care merită încurajate și apreciate din plin pentru produsele pe care ni le pun la dispoziție.

Vă așteptăm cu drag și pe pagina de instagram, unde puteți vedea câte puțin din activitățile noastre zilnice în casă și cum amenajăm și organizăm camera fetițelor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply