Stil de viață

Ce am descoperit în Eliana mall din Brașov…

18 May 2018

Weekend-ul trecut ne-am gândit să îmbinăm utilul cu plăcutul și să evadăm toți 4 pentru o zi. Ne-am gândit să vizităm din nou unul din orașele noastre preferate din țară, Brașov. După jumătate de oră în maşină cu un toddler și un bebeluș activ de 8 luni am început să regretăm decizia luată. Dacă simțiți că timpul trece repede, încercați să mergeți aproape 3 ore cu doi copii sub 3 ani în mașină. Vă asigur că ajungeți cu 5 ani mai bătrâni la destinaţie. 😅 Am ajuns obosiţi şi parcă sceptici. Dar în momentul în care am intrat în Eliana mall, ne-am simțit ca acasă. Am cunoscut oameni minunați, care ne-au primit cu atâta căldură, care ne-au îndrumat și ne-au ajutat, făcându-ne să uităm instant de drumul lung și obositor.

Eliana mall este primul mall deschis în Brașov în anul 2004 și prevede un complex de magazine a caror ofertă este foarte variată. De la haine elegante la casual, accesorii și flori, loc de joacă pentru copii și produse cu specific italian, jucării și produse de lux, le găsiți pe toate în aceeași loc. Vă întrebați care cred eu că e secretul succesului lor? Pe lângă faptul că raportul ofertă/preț e foarte bun, cred că își câștigă clienții prin sinceritate, amabilitate și zâmbete sincere. Pe mine, una, m-au cucerit. Și da, e un mall mic, cu brand-uri mici, locale, dar cred că tocmai lucrul acesta mă atrage la Eliana mall. Dacă vreau să cumpăr bluza pe care o mai văd la alte 7 fete pe stradă, mă duc într-un magazin mare internațional, dar dacă vreau ceva special, unic și vreau să încurajez și brand-urile locale, merg în Eliana mall și nu rămân dezamăgită.

Uite ce am găsit eu la o primă vizită:

Florăria Mara

Florăria Mara nu este o simplă florărie, e Narnia, varianta cu flori! Când intri, nu-ţi mai vine să ieși pentru că nu au doar flori proaspete, una și una, găsiți acolo aranjamente florale, lămpi, decorațiuni, rame foto superbe, tablouri, jucării și nu numai.

La florăria Mara găsiți cadoul perfect pentru orice vârstă, orice preferință, orice eveniment. Și dacă alegeți doar un buchet extraordinar de flori și una din zecile de modele de felicitări, vă garantez că persoana dragă va fi încântată.

 

ABM fashion

E sezonul nunţilor, al serbărilor și al evenimentelor speciale. ABM fashion oferă ținute pentru copii potrivite oricărui eveniment special, dar și variante pentru zi, de la nou născuți la adolescenți. Eu am două fetițe și m-am pierdut între rochițe. Dacă m-ar fi ținut bugetul aș fi plecat cu 90% din hainele de-acolo, mai ales că nu prea avem astfel de magazine în orașul nostru. Bine că am plecat la timp, altfel aș fi luat și un costumaş cu papion pentru nou născuți, pentru Ben al nostru… Nu vă speriați! Doar îl visăm. Încă. 😁

 

 

You & me fashion

Știu cum e să cauți o rochie frumoasă pentru un eveniment, dar să nu îți dorești să iei credit de la bancă pentru ea. You & me fashion oferă rochii de ocazie dar și de zi, pentru femei cu orice buget. În plus, găsiți rochii cu exact aceeaşi imprimeu floral ca cele pentru fetițe de la ABM fashion! Da, ați citit bine! Nu mai e nevoie să alergaţi după materiale și croitori pentru a avea rochii la fel cu fetița d-voastră. Le găsiți la You & me fashion și ABM fashion în Eliana mall. Sunt atât de frumoase, la un preț accesibil și fiind noi pe stoc vă încurajez să mergeți să le vedeți înainte să dispară. În plus, găsiți rochii lungi, scurte, cu paiete sau clasice, cu imprimeu sau simple, drepte sau cloş, de la cele mai mici mărimi la cele mai mari.

Pe lângă aceste magazine vă așteptă multe altele. Casa Italiană, de exemplu, cucerește, cu toate produsele lor specifice, orice iubitor de bucătărie mediteraneană. Dacă ți-e dor de gustul autentic italian, nu trebuie să-ți planifici concediul, e îndeajuns să fugi până la Casa Italiană din Eliana mall și aduci Italia în bucătăria ta.

 

 

Ar mai fi multe de spus, dar păstrez și pentru viitor. În plus, vreau să vă demonstrez că ce spun este adevărat, așa că fiți pe fază la următoarea postare. Aduc dovezi! Și încă ce dovezi… 💛

 

Pentru localizare, program și contact:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply