Stil de viață

Covoare & perdele, frumusețe orientală la tine acasă

24 July 2018

Sunt oameni care în momentul în care călătoresc devin un fel de albine. Ei scriu despre ce au întâlnit la mii de kilometri distanță de casă, cumpără lucruri tradiționale și le aduc înapoi în țara natală. Oamenii aceștia sunt albine ale civilizației, care aduc din diferite colțuri ale lumii miere pentru ochi și pentru suflet. Marco Polo, vestitul pictor care a călătorit în Turcia a fost o astfel de albină, aducând în Europa frumusețea orientală și nu oricum, ci pictând-o, operele lui de artă devenind faimoase și adevărate simboluri ale splendorii şi ale bogăției.

Am întâlnit şi eu o astfel de albină, deținătorul magazinului My Home, care aduce personal din Turcia covoare, perdele și nu numai. Am fost fascinată de frumusețea și bogăția produselor lor. Mi-am adus aminte de cărțile de istorie pe care le citeam cu drag în copilărie și poveștile mamei mele despre simbolul covoarelor orientale. M-am îndrăgostit pe loc de covoarele viu colorate și foarte dense, cu o textură extrem de plăcută la atingere. Perdelele bogate în accesorii și perfect aranjate m-au făcut să aștept cu și mai mare nerăbdare concediul nostru în Turcia.

Ce am apreciat și mai mult este faptul că pe lângă produsele bogat ornate, tipic orientale, aici găsești și obiecte adaptate și potrivite stilului modern pentru a mulțumi gusturile tuturor. Am găsit covoare minimaliste având doar un strop din designul oriental, covoare în tonuri calde și pale, înflorate, și covoare moderne cu diferite forme geometrice, dar toate având aceeași calitate superioară.

Dacă aveți nevoie de ceva nou și vreți să schimbați înfățișarea livingului sau a dormitorului, cea mai simplă variantă e să schimbați covorul și/sau perdelele. Mă bucur să vă spun și că produsele sunt la reducere acum, puteți beneficia de un discount de până la 40%, ceea ce e grozav!

 

 

În următoarea postare vă voi arăta covorul pe care l-am ales noi pentru bucătărie, așezat la locul lui și abia aștept opinia voastră! Voi împărtăși cu voi și o rețetă specială ce sper că o să vă placă!

Magazinul My Home îl găsiți la intrare în Eliana Mall, în Brașov.

Pentru locație, contact și program:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply