Stil de viață

Mâncare sănătoasă și kid-friendly – Like Home din Brașov

17 July 2018

Oh, de câte ori am căutat pe Google “restaurant kid-friendly” când am plecat din oraș cu copiii… Ei bine, în ceea ce privește zona Brașovului de-acum nu va mai fi nevoie să caut restaurant cu mâncare sănătoasă, proaspătă și gustoasă, pentru că am găsit toate lucrurile acestea la Like Home din Eliana mall.

Cum am deschis meniul mi-am dat seama că vom mânca foarte bine, nu doar noi, ci și Anna care era prezentă acolo și foarte infometată după somnul facut la tati în brațe. Mi-a fost greu să aleg ce să mănânc pentru că sunt genul de persoană care vrea să încerce lucruri noi la restaurant, dar când mi-e foarte foame mai bine merg la sigur și aleg o farfurie care știu sigur că mă va satisface. De data aceasta am putut alege ceva nou având și siguranța că mă va satisface, ceea ce nu se întâmplă foarte des. Am ales puiul chinezesc cu legume, iar soțul meu o ciorbă de văcuţă, numai bună. Fără să vrem neapărat, am testat, ca niste critici culinari adevărați, abilitățile bucătarului în ceea ce privește mâncarea românească și cea asiatică. Și ce să vezi, nu am fost dezamăgiți. Am fi putut opta și pentru burger, pizza sau multe alte variante care pot satisface gustul și dorința oricui și data viitoare promit să vă spun cum sunt și acestea pentru că îmi doresc tare mult să le încerc.

Am ajuns la concluzia că ciorba a fost foarte gustoasă, după entuziasmul manifestat de Anna la prima linguriță și menținut până la ultima. Nu am apucat să o gust și eu, iar asta cred că spune multe. În ceea ce privește puiul chinezesc cu legume pot să vă spun că a fost exact cum îmi place mie să-l gătesc și să-l servesc. Ador lucrurile făcute simplu și eficient, de obicei astfel de lucruri sunt cele mai bune, chiar și în bucătărie. Carnea a fost foarte proaspătă și gustoasă, iar Anna s-a bucurat de gustul bogat al legumelor. I-am dat să mănânce cu bucurie, știind și văzând cât de sănătos e gătită mâncarea.

Un alt lucru pe care l-am apreciat și ne-am bucurat de el a fost sucul natural fără zahăr care a fost exact aşa cum îi spune și numele, Bun de ToT! La recomandarea unei prietene l-am ales pe cel de aronia și mi-a plăcut foarte mult.

În ceea ce privește desertul, nu sunt cuvinte. Îmi cer scuze antrenoarei mele care ar prefera să mănânc mai multă mâncare și nu dulciuri, dar nu pot merge la Like Home fără să servesc o felie de tort făcut ca la carte. În plus, mâncasem o porție zdravănă de pui cu legume înainte, așa că nu regret nimic. Vă încurajez să mergeți să încercați măcar desertul dacă nu vă e neapărat foame. Vă va face ziua mai bună, vă garantez, mai ales că e făcut cât mai natural posibil.

Să spun adevărul, îmi pare rău de un singur lucru: că nu a fost și Emma cu noi să guste din sucul bun de tot și să se bucure de mâncarea sănătoasă împreună cu noi. Dar cu siguranță o vom duce și pe ea cu primă ocazie, burtica ei va fi foarte fericită.

Pe cei de la Like Home îi găsiți în Eliana mall, la etajul nr. 1, langă locul de joacă. Aştept cu drag să îmi sugeraţi și voi ce să mâncăm data viitoare!

Mulţumesc mult doamnei Nina de la salonul Afrodite de la același etaj pentru buclele drăgălaşe pe care mi le-a făcut. M-am simțit ca o prințesă pe scaunul ei!

Pentru localizare, program și contact:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply